keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Hierontaa

Hieroja tuli ja hieroi, tunnin aikana ehdimme jutella paljon. Hän totesi, että selkä on tosiaan kipeä/lihakset jumissa ja niimpä sovimme että hän käy toistaiseksi kerran viikossa niitä hoitamassa. Kuitenkin muuten Miskalla on ikäisekseen erittäin hyvät ja pehmeät lihakset, oli hierojan arvio. Keskustelimme liikuttamisesta, ravinnosta ja lihashuollosta ja sain ihan hyviä vinkkejä, vaikka perusjutut tietysti tiedänkin. Hän muun muoassa vinkkasi, että Espooseen on perustettu hiljattain koirakylpylä, jossa koiraa voi käydä uittamassa. Täytyy ottaa siitä enemmän selvää, olisi kiva, jos uimaan pääsisi talvellakin. Miskakin käyttäytyi mallikelpoisesti, vaikka tunti on tietysti koiralle pitkä aika malttaa olla aloillaan. Hieronta kuitenkin selvästi rauhoitti ja tuntui siitä hyvältä, joskin vähän kummalliselta, olihan kerta ensimmäinen. Hieronnan jälkeen herraa pissatti, hierontahan kiihdyttää aineenvaihduntaa. Kaikin puolin positiivinen kokemus, jäi ihan hyvät fiilikset ko. hierojasta (niitä kun on vähän kaikenlaisia).

2 kommenttia:

Maastis kirjoitti...

Kiitos tsemppauksista! Tarkoitus on kyllä päivittää ahkeraan, eli eiköhän sormet ja ajatukset vielä jossain vaiheessa pääse ihan sujuvaan yhteistyöhön :)

Tosta koirakylpylästä, tarkoittikohan hieroja Hyvinkään koirakylpylää (http://www.koirakylpyla.com/) vai joko Espooseenkin on keretty perustamaan vastaava?

Kiva kun olet alkanut lukijaksi, täällä sulle samanmoinen :)

Lousku kirjoitti...

Eikun joo, oli se toi Aptus-kylpylä, mutta sitten Espoossa oli joku muu, jonkun klinikan allas tms.