lauantai 15. marraskuuta 2008

Hienot korvat ja muuta uutta

Kurun korvat ovat nyt tanakasti pystyssä! Laittaisin kuvan, jos olisi yksikin hyvä....ehkä lisään sen myöhemmin. :) Kouluvierailut ja muu epäilyttävä mukanakulkeminen on edelleen jatkunut, koska pikkukoiran yksinolo on aika vaiheessa. Kymmenen minuuttia sujuu jo hyvin, mutta sen jälkeen alkaa huuto -joka jatkuu vaikka tunnin putkeen, jos on tarvis. :/ Pakko kyllä myötää, että ei sitä yksinoloa ole harjoiteltukaan niin intensiiviesti, että olisi varaa odottaa mitään muuta. Mutta nyt ryhdistäydymme, ovista ramppaaminen alkakoon!

Kuru on myös opetellut maahanmenoa, ehdollistunut naksuttimeen ja löytänyt vihdoin tasoistaan painiseuraa irlanninvesispanieli Granjasta. Tytöillä oli eilen sellainen mutanäytös että ei paremmasta väliä...ja arvatkaa miltä Kurun hienot valjaat nyt näyttävät?! Nyyh!

Granjan lisäksi pupelo tapasi myös talon muuta asukit eli vanhaherra Timin (villakoira) ja espanjanvesikoirat Jokun ja Kaukon. Hienosti tulivat juttuun, mitä nyt Kauko vähän haukkui kun tyttöjen meno meni sen mielestä liian villiksi. Mutta pitäähän isännän vähän nuorisoa komentaa! ;)

Mutta sellaista tällä erää, kuvia luvassa myöhemmin.

Ei kommentteja: