perjantai 15. helmikuuta 2008

Kakkaongelmia

Miskalla on taas mahavaivoja. :( Tällä kertaa ei onneksi (?) ole ripulia tms. vaan vatsa on ollut tänään todella kovalla, ilmeisesti keppien syönnin seurauksena. Aamulenkillä ressukka ensin päkisteli ja päkisteli ilman tulosta, ja sitten kun sai jotain aikaan, niin kävi hullusti. Kakka jumiutui peräaukkoon (osittain jäätyikin) eikä liikkunut minnekkään ilman avustusta. Eihän siinä muu auttanut kuin kiskoa se ulos, mikä tietenkin sattui ja koira huusi kuin tapettava. Ei se edes mitään kunnon kakkaa ollut, vaan lähinnä keppimössöä. Sitten menimme äkkiä kotiin ja huuhtelin lämpimällä vedellä loput pois ja paikat puhtaiksi. Miska oli niin surkeana, että pahaa teki sitä väkisin suihkutella. Tämän päivän se on sitten ollut kaurapuuro-raejuustodietillä.

Kaikkeen sitä koiranomistaja joutuukin: kuinkahan monen täytyy vedellä paljain käsin kakkaa ulos koiranpepusta kädet jäässä ja koiran kiljuessa? Ja voin taata, että ei todellakaan naurattanut eikä naurata vieläkään.

7 kommenttia:

_ kirjoitti...

Niin, se on tietysti vähän paskempi homma.

Weera kirjoitti...

Mä osaan jo valmiiks odottaa jotain tuommoista.

Oli kamalaa kun Alin kikkeli muinoin jäi jumiin esinahkatupen ulkopuolelle. Koira nuoli ja linkutti, verta tihkui ja tilanne oli kamala. Mistään ei saanut tietoa mikä juttu tämä nyt on. Netistä googlettamalla irtosi vain sairaiden ihmisten fantasioita.

Ongelma ratkesi päivystyksen avulla puhelimitse ja toisella eli myöskin viimeisellä kerralla osattiin toimia oikein.

Jotenkin kuitenkin on kutina, että Alin eläinlääkärikäynnit tulee olemaan onnettomuuksien yms seurausta, ei niinkään synnynnäisiä juttuja. Toi jumiutunut keppikakka kuulostaa niin meiltä. ;)

-w-

Lotta K kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lotta K kirjoitti...

Pellavansiemenrouhe ja runsas öljy ruoan seassa tekee kakkaamisesta juoksevampaa. Kokeilkaa niitäkin :)

Muusalla oli vähän aikaa tuollainen ongelma, kun siirryttiin penturuoasta aikuisruokaan. Vatsa liian kovalla. Kuulemma johtuu siitä, että koiran elimistö käyttää liian hyvin ravinnon hyväksi ja sotkemalla nappulan joukkoon esim. edellä mainittuja asioita tilanne paranee. Meillä toimi. Inhottavaa oli katsella ähistystä.

Miskalla kyse voi kyllä olla vaan keppijumittumasta :)

Weera kirjoitti...

Vähänkö on mun juttu lähtenyt sivuraiteille. No mutta jos katsoo kellonaikaa niin se on varmaan ihan ymmärrettävää.

Lousku kirjoitti...

^Kirjoitus on ymmärrettävää, mutta käsittämätöntä on, että joku on koneella tuohon aikaan...nörttiveera dataa yötä päivää. :D

Miskan maha on nyt ollut kunnossa, se oli vain jokin tilapäinen, liiallisesta kepinsyönnistä aiheutunut tukos.

Anonyymi kirjoitti...

Miska on aina tykännyt popsia keppejä ja seurauksetkin ovat aina olleet samat. Pienempänä sillä oli säkkikankaalla päällystetty patukka, jota se tykkäsi noutaa ja josta ei vatsaongelmia tullut. Muistaakseni ostin patukan Kallion linjoilta. Stockaltakin löytynee.