keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Kirsu voi jo paremmin ( ja vähän muitakin ilonaiheita)

Miskan kirsu on alkanut parantua! Hurraa! Ahkeraa rasvausta jatketaan vielä, koska vaikka haavauma (t) ovat kutakuinkin parantuneet, kirsu on vielä selvästi kuiva ja rohtunut reunoilta. Eiköhän se kuitenkin tästä. En vain ymmärrä, mikä tuon yhtäkkisen rohtumisen sai aikaan, eihän täällä ole nyt ollut edes pakkasta tai muuten kuiva ilma...ellei huoneilma sitten. Mitään tietoa/arveluita kellään?

Tässä vertailun vuoksi pari kuvaa:


Tässä näkyy jotenkuten rohtumat sieraimen ympärillä ennen rasvauksen aloitusta...
...ja tässä sama nenukki viisi päivää myöhemmin.
ja tässä myös. Keltainen läikkä nenän kulmassa on jokin mystinen kuvaan ilmestynyt roska, nenässä sitä ei enää näkynyt.



Ja sitten voin todeta, että selvisin koeviikosta olosuhteisiin nähden kunnialla, vain matikka meni oikeasti huonommin kuin mihin olisi ollut mahdollisuudet : enkku vitosesta 7, ruotsi vitosesta 9, matsku ysistä 7, bilsa kutosesta 8, blisa ysistä 9, ET kakkosesta 10, kuvis ykkösestä 9. Että taidan kuitenkin rankan jakson jälkeen onnitella itseäni, vaikka matsku edelleen vähän harmittaa (kuitenkin, mitä voi olettaa, jos tekee kokeen kuudesta tehtävästä kolme ja puoli...)


Vielä yksi ilonaihe: edistymme noudossa, kapula pysyy suussa jo 4 sekuntia, jee! ;) Joo, myönnetään, olen naksutellut sitä aika laiskasti kun on toi seuraaminen ollut enemmän työn alla (ja käännökset ovat muuten tiivistyneet huimasti). Miskasta on hauskaa kaikki tyynni, ei sillä niin väliä, mitä harjoitellaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miska saattaa tietty olla jo unohtanut vanhoja temppuja mutta kokeilepa seuraavaa: Ota Miska sivulle ja komenna "paikka". Jätä Miska siihen ja vie rauhallisesti tennispallo/keppi piiloon niin, että Miska näkee minne sen viet. Palaa koiran viereen, odota hetki ja komenna "etsi". Jos Miskan dementia ei ole ehtinyt pitkälle, niin sen pitäisi rynnätä etsimään palloa/keppiä ja palauttaa se eteesi. Kädellä suuntaa näyttämällä palautus onnistui myös sivulle.

Lousku kirjoitti...

Ahaa, täytyypi kokeilla.Kiitos vinkistä! =) Kyllähän Miska palloa yms. noutaa, mutta kun tuo noutokapula ei ole sen lelu, niin sen kanssa on vähän hankalampaa.