lauantai 16. helmikuuta 2008

Sisko auta!

Yritin tässä taannoin laskea, että kauanko Miska on ollut meillä. Muistin, että se tuli kolme vuotta sitten helmikuussa, mutta yhtäkkiä tajusin, ettei minulla ole hajuakaan päivämäärästä....ja sitten aloin jo epäillä, oliko se sittenkään helmikuu....

Muistan kyllä sen päivän erinomaisesti, sen hetken kun ensimmäisen kerran tapasimme; miten Miskan häntä heilui iloisesti ja henki haisi kuin tukkeutunut viemäri; miten se oli samaan aikaan niin ihana ja jännittävä ja uusi ja hämmentävä. Ja miten se oli paikassa, josta kaikkein viimeisimmäksi olisin odottanut löytäväni koiran, saati jonkun, joka opettaisi minulle, millaista on olla tyytyväisen sijaan onnellinen tai miltä tuntuu olla niin surullinen, ettei enää edes ymmärrä surevansa.

Olisi siis kiva voida rengastaa kalenterista päivä, jolloin meidän ja Miskan tiet kohtasivat. Osaisikohan siskokulta auttaa siinä? :)

3 kommenttia:

Lotta K kirjoitti...

Olihan mulla ne vanhat kalenterit, josta tuo päivä olisi selvinnyt. Muusa söi ne.

Kuukausi meni kyllä oikein, sen itsekin muistan. Tarkasta päivämäärästä ei enää mitään havaintoa.

Anonyymi kirjoitti...

Miska tuli hiihtolomaa viettämään, joten se oli n. helmikuun kolmas viikko. Miska ei kuitenkaan jäänyt silloin pysyvästi, vaan palaili vielä useaan otteeseen mc totta-kaille, eli kotiutuminen tapahtui ns. liukuvasti. mc totta-kai purki Miska -ikävöintiään silloisessa blogissaan, mutta en tiedä onko se tallella jossain.

Isukki

Anna kirjoitti...

Eikö ole ihmeellistä miten se aika kuluu, kulkee ja katoaa jonnekin syövereihin?

Meillä on sen verran hyvin muistissa Neron saapumispäivä, 30.12. (kivasti vuodenvaihteessa), siinä oli vain jotain niin hienoa. Meilläkin Nero on ollut kolme vuotta, tullessaan se oli pieni (10kk) ja hyvin karvainen (ei ole yhtä pitkässä turkissa ollut meillä), nyt se on jo aikuinen, apua.

Sitä tosissaan tajuaa myöhemmin, että olisi pitänyt kirjata ties mitä asioita ylös ja katuu myöhemmin. Hyi, Muusa ei kalentereita saa syödä. Jep, meillä on maisteltu ainoastaan yhtä kirjaa. (ja kommentin pointti, ei hajuakaan)